Jag tänkte ju att jag skulle ta tag i det där med bloggandet igen och nu har det ju hänt så mycket roligt på sistone så jag tänker att det är ganska passande just nu. Som jag skrev tidigare så gjorde jag min praktik på Bildbyrån och hade några helt fantastiskt lärorika månader där i höstvintras. I samma takt som skolan började påminna om att praktiktiden snart tickade mot sitt slut så började min separationsångest växa sig större, jag ville inte tillbaka till föreläsningssalar och snack om metameri utan ville fortsätta med det jag tycker är absolut roligast – kuska runt i diverse hallar, på planer och isar och plåta. Som tur var för min del så började även OS närma sig med stormsteg och Bildbyrån behövde lite hjälp här på hemmaplan under tiden. Så jag fick möjligheten att hoppa på världens roligaste vick i några månader till. Så fram till vårkanten så kommer jag fortsätta att springa runt längs sidlinjer och fotobås. Lucky me!

Även min mycket kära vän Isabel är på plats, och hon brukar alltid ha massa kul för sig så bookmarka den med while you are at it.

Men, det fortsätts ju att kastas bollar även på hemmaplan. Så är öser jag på med lite som jag gjort på sistone. Jag blandar sporter hejvilt, och det kanske inte är det mest pedagogiska tänker ni. Efterhandskonstruktionen lyder enligt följande: det betyder att ni får se hur mycket olika saker man får göra om dagarna.