Några sista dagar i Algarve

    

Nu har jag hunnit komma hem till snö och kyla. Palmer och sol känns mer och mer långt borta och dom flesta jobben har hunnit bli publicerade så då tänkte jag lägga upp lite bilder från dom sista dagarna på Blåvitts träningsläger. Matchen tidigare i veckan följdes upp av av mer träningar och sittningar med olika spelare. Jag lyckades lura med mig Jörgen Lennartsson ut på en klippa med magnifik utsikt. 

Tom Pettersson har ju visat sig kunna mer saker än bara sparka boll, gitarr och sång då. Så för Aftonbladet fick han fint posera med sin medtagna gitarr. 

Sista dagen inleddes med att träffa sportchef Mats Gren, som till min stora förtjusning blev uppvaktad av en hund som började åma sig framför kameran. Vi hann även prata lite med nyförvärvet Jakob Ankersen.

Eftermiddagen innebar sen den största prövningen hittills. Dynamo Moskva och spelare som Valbuena visade vad skåpet skulle stå. Och efter det satte jag mig på flyget hem medans laget fortsatte träna vidare. 

Den översta bilden här trodde jag också skulle bli min sista. Christopher Samba tokrensar bollen så att den är millimeter ifrån mig. Räddast blev han nog dock själv när han väldigt urskuldande undrade om jag hade överlevt. Undrar ni varför Per Nilsson dyker upp här i slutet så är det för att FCK Köpenhamn även är med i turneringen och jag passade på att ta lite bilder på svenskarna i laget.