Malmö

Skåne ville inte vara sämre, fick frågan om det inte gick att köpa Malmötavlor också. Jodå. Men eftersom jag stöter på MFF max 3 gånger om året så frågade jag min eminenta kollega Petter Arvidson om hjälp. Petter är så bra att man storknar och har tagit bilderna nedan. Efter som det är lite mer administration här så säljer vi tre printar och du får välja fritt mellan motiven nedan. 

Lovade Johan att slänga med bilden jag själv tog på Rosenberg när han vann SM-guld på friends i höstas och lite subtilt hyschar. Så den har jag tagit. Resten är Petter.

Bakgrund:

Vi är många som förfärats över situationen i världen just nu. Hur människor dör i våra hav på jakt efter tryggheten. Jag och min arbetsgivare Bildbyrån fick frågan om jag inte kunde skänka lite printar. Vilket är omöjligt att säga nej till. Det kanske inte ger mycket pengar i det hela, men det är åtminstone något. Bildbyrån står för printar och jag ser till att dom signerade (i dom fall det är möjligt, alltså att motivet fortfarande befinner sig i Stockholm) samt levererade till er. Pengarna går OAVKORTAT till Unicef och deras arbete för barn på flykt. 

Pris 1200:-/st, 50x70 cm. Maila johanna@bildbyran.se vilken av motiven du är intresserad av

1. Magnus Wolff Eikrem gör 3-1 mot Helsingborg. Foto: Petter Arvidson.

BB150503PA060.jpg

2. Victor Yoshimar Yotun Flores och Magnus Wolff Eikrem firar 3-1 mot Helsingborg. Foto: Petter Arvidson.

BB150503PA048.jpg

3. Erik Johansson jublar efter 3-1 genom Magnus Wolff Eikrem i matchen mot Helsingborg. Foto: Petter Arvidson.

4. Markus Rosenberg jublar ihop med Nikola Djurjic efter 2-0 under matchen i Champions League mot Salzburg. Foto: Petter Arvidson.

BB150805PA206.jpg

5. Malmö FFs spelare jublar efter 1-0 genom Kari Arnason i matchen mot IFK Göteborg. Foto: Petter Arvidson.

6. Malmö FFs Anton Tinnerholm, Oscar Lewicki, Vladimir Rodic, Markus Rosenberg, Kari Arnason, Andreas Vindheim, Erdal Rakip och Magnus Wolff Eikrem jublar framför publiken. Foto: Petter Arvidson.

7. Lineup på ett fullsatt Swedbank Stadion inför fotbollsmatchen mellan Malmö FF och Celtic i kvalet till Champions League. Foto: Petter Arvidson.

8. Malmö FFs Markus Rosenberg jublar efter att han har gjort 2-3 i matchen mot AIK

BB141005BB916.jpg