EM resa med ett lag som vägrar att förlora

Jag packade min väska för tio dagar, la i tillräckligt med parkeringsavgift för att täcka gruppspelet och satte mig på ett flygplan till tjeckien. 17 dagar senare var jag tillbaka efter att ha plåtat en EM-final. Nu har jag sovit 14 timmar i sträck och hunnit bada åtminstone en gång så tänkte jag samla bilderna från resan i en någonsådär kronologisk ordning.

Dom första träningsdagarna

Vi spenderade den inledande tiden i Brno och på en träningsstadion som heter Mestsky. Laget hade redan församlats i Trelleborg men var nu full styrka för första gången då flera av spelarna hade deltagit i A-landslagets EM-kval mot Montenegro. Spelarna fick även känna på matcharenan i Olomouc. En väldigt spektakulär sak, med den brantaste läktare jag sett.

Italien - Sverige

Mellan matcherna

Efter en något oväntad seger mot Italien, med en man mindre och underläge redan tidigt i matchen, så var det dags att åka tillbaka till Brno och fortsätta med träningar och pressträffar. Man började stöta på allt fler svenska supportrar. 

Sverige - England

Tillbaka till Brno

Återigen på träningsanläggningen så var det inte dystra miner under speciellt lång tid.

Portugal - Sverige

Prag

I 82'a minuten satt jag och mentalt packade väskan, visserligen gjorde jag samma i 89'e men då med Prag som nästa anhalt, allt tack vare Simon Tibblings sena kvitteringsmål. 

Sverige - Danmark

Och sen bara dom sista förberedelserna 

FINAL, Sverige - Portugal